Magánnyomozás

sm privdetectHatósági engedéllyel rendelkező magánnyomozóink - a törvény betartásával és a személyiségi jogok figyelembevételével - tapintattal állapítják meg az igényelt adatokat és intézik a kényes, bizalmas ügyeket.

Megbízóink érdekében, különösen a tulajdon elleni jogsértések megelőzése és feltárása céljából, előzetesen eljárunk a munkahelyi lopások, leplezett cselekmények ügyében, felkutatjuk és rendelkezésre bocsátjuk a bizonyítékokat.

Adatokat gyűjtünk az üzleti döntések előkészítése, megalapozása céljából, megvizsgáljuk az üzleti partnerek anyagi helyzetét, fizetési képességét és szándékát. A szolgáltatott céginformáció többek között kiterjed a vagyoni helyzetre, annak legalitására, a likviditásra, a tulajdonosi kapcsolatrendszerre, a hitelképességre.
Feldolgozzuk a megbízók érdekeit sértő biztosítási, lízing, és más fedezet elvonási ügyeket, megállapítjuk a vitatott érték, vagyontárgy helyét, hozzájárulunk visszaszármaztatásához.

Ellátjuk a bizalmas munkakört betöltők életmódvizsgálatát, biztonságvédelmi ellenőrzését, összeférhetetlenségi és vagyonosodási vizsgálatát. Adatokat gyűjtünk a célszemélyről lakó-, tartózkodási- és munkahelyén, szűkebb környezetében, megállapítjuk kapcsolatait, egzisztenciális körülményeit, vagyoni helyzetét a róla kialakult véleményeket, megítélését.

Felkutatjuk az ismeretlen, vagy eltűnt személyeket, adósokat, tanúkat, megállapítjuk tartózkodási helyüket, munkahelyüket, elérhetőségüket, megállapítjuk eltűnt tárgyak fellelhetőségét. Peres ügyekben beszerezzük és ellenőrizzük a szükséges információkat, elősegítjük a peren kívüli egyezségek létrehozását

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...