Vagyonvédelmi járőrszolgálat

sm patrolTelephelyek, üzlethelységek, magánlakások biztonságának fokozása érdekében járőrszolgálatot üzemeltetünk. Ügyfeleink egyedi igényei alapján vagyonőreink személyes jelenlétükkel győződnek meg az objektumok sértetlenségéről. Tapasztalataink alapján a személyes jelenlét nagyban fokozza az útvonalaink védettségét az ingatlanokba jogtalanul behatolókkal szemben.
 

Ezen kívül rendszeres gépkocsis járőrszolgálatot vállalunk meghatározott szerződési feltételek mellett, autós járőreink a mindenkori KRESZ előírásait betartva, 5-15 percen belül a megadott címre érkeznek.

 

Betörés esetén a járőr feladata
• az elkövető visszatartása a hatóság kiérkezéséig,
• elsősegélynyújtás, ha szükség van rá,
• a helyszín biztosítása,
• az esetleges további károk megakadályozása.


A hatékony fellépés garanciája
• Összehangolt csapatmunka, korszerű technika
• Autóink személyzete
• Helyszínre érkezés a riasztásnak megfelelően
• Minden riasztás egyaránt fontos


Összehangolt csapatmunka, korszerű technika
Járőreink munkáját diszpécserszolgálatunk tapasztalt munkatársai hangolják össze az általunk őrzött objektumok távfelügyeletével, illetve szükség esetén az általunk biztosított rendezvény helyszínének őrzésével, így is növelve partnereink biztonságát. Korszerű technika segíti a feladatok összehangolását: járőrautóink mindegyike GPS műholdas követőrendszerrel van felszerelve. Ennek a korszerű technikának a segítségével a diszpécserközpont vezetője egy monitoron látható térképen állandóan szemmel kísérheti járműveink hollétét.

 

Autóink személyzete
Abban az esetben, ha riasztás érkezik be - ezt a diszpécser telefonon vagy URH-rádión közli a járőrautó személyzetével -, az autóban ülő kollegáink a címet behatárolva azonnal indulhatnak a helyszínre. A járőrözési feladatot ellátó biztonsági őreinket külön oktatjuk dinamikus vezetésre, és kiemelt figyelmet fordítunk a körzetük helyismeretének elmélyítésére.

Helyszínre érkezés a riasztásnak megfelelően
Amennyire fontos az, hogy járőreink hamar a helyszínen vannak, annyira döntő jelentősége van annak is, hogy minden esetben megfontoltan, feltűnésmentesen, a környéket is figyelve, fokozott óvatossággal közelítsék meg a riasztási cím közvetlen környezetét. Ezáltal növekszik annak az esélye, hogy még a helyszínen el tudják fogni az esetleges bűnelkövetőt.

 

Minden riasztás egyaránt fontos
Járőreink a diszpécserközponttól minden lehetséges információt megkapnak, ami segítheti a munkájukat. (Indokolt esetben ügyfelünk akár kulcsot is bocsáthat a rendelkezésünkre, hogy a belső udvart is ellenőrizni tudjuk) Járőreink a szerződésben vállalt feltételeknek megfelelően akkor is kiszállnak a helyszínre, ha nem ismert a riasztás közvetlen oka, így az ún. vak riasztások (pl. azonosítatlan és/vagy téves jelzések) esetén is ellenőrzik a helyszínt.
A beavatkozó - ez esetben az autós járőr - számára ugyanis minden riasztás éles riasztásnak számít; mindig fel kell készülnie a támadás elhárítására, akkor is, ha a riasztást sok esetben emberi mulasztás okozza - pl. bent marad a cica a szobában, vagy nyitva marad egy ablak.
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...