Vagyonvédelmi járőrszolgálat

sm patrolTelephelyek, üzlethelységek, magánlakások biztonságának fokozása érdekében járőrszolgálatot üzemeltetünk. Ügyfeleink egyedi igényei alapján vagyonőreink személyes jelenlétükkel győződnek meg az objektumok sértetlenségéről. Tapasztalataink alapján a személyes jelenlét nagyban fokozza az útvonalaink védettségét az ingatlanokba jogtalanul behatolókkal szemben.
 

Szállítmánykísérés

sm convoyRendszeresen kísérjük ügyfeleink szállítmányait, biztosítva ezzel azok célba jutását. Vagyonőreink folyamatosan ellenőrzik, dokumentálják a szállítmány útvonalát, és szükség esetén megteszik a szükséges biztonsági intézkedéseket.

Rendezvénybiztosítás

sm eventCégünk vállalja különböző rendezvények (kulturális-, marketing-, családi rendezvények, koncertek) teljes körű biztosításának felmérését és megszervezését a parkoltatástól a mentési és kiürítési tervek elkészítéséig.

Magánnyomozás

sm privdetectHatósági engedéllyel rendelkező magánnyomozóink - a törvény betartásával és a személyiségi jogok figyelembevételével - tapintattal állapítják meg az igényelt adatokat és intézik a kényes, bizalmas ügyeket.

Ipari ládamosás

sm house-cleaningKorszerű eszközeink segítségével képesek vagyunk az iparban használatos tároló rekeszek, ládák hatékony tisztítására, zsírtalanítására, akár a makacs szennyeződések eltávolítására is.

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...