Martial Arts Expo Budapest

10296822 746403642070408 1086666522992618593 n

Harcművész és Küzdősport Expo Május 24 — itt: SYMA Sport- és Rendezvényközpont.

Újabb profi világbajnoki címekre tör a #MAX2014 egyik házigazdája, Éltető Daniella!

Sportpályafutását kézilabdával kezdte, aztán később úgy döntött, a harcos csapatjáték helyett inkább egy másik kemény egyéni sportágat választ magának. Édesapja, Éltető Péter javaslatára a karatét választotta Éltető Daniella, aki négy éve már, hogy a karate light contact világát felcserélte a ringre. Ma már profi világbajnok és a K-1 és a thai boksz szabályai szerint küzd, vív kemény csatákat a kötelek között.

Az érettségijére, majd a fogorvosi egyetemre készül Éltető Daniella, aki május 24-én sok kiváló harcos társaságában szintén ott lesz a MAX2014-en, a SYMA-csarnokban megrendezésre kerülő első magyarországi SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expón. Izgalmas, mozgalmas évek állnak a fiatal sportolónő mögött, akire hol csodálattal, hol csodabogárként tekintenek a környezetében, hiszen civilben egyáltalán nem látszik rajta, hogy kemény csatákban edződött, kiváló harcos, sokkal inkább csinos, törékenynek tűnő fiatal lány.

„Pedig nyolc éve vagyok a küzdősportok világában, és immáron négy éve a ringben, ahol a K-1 és a thai boksz szabályrendszere szerint küzdök” – mondta Éltető Daniella, aki korábbi hat amatőr világbajnoki címe után tavaly ősszel első profi világbajnoki övét is megszerezte, a német központú WFMC szervezetének címmérkőzésén a tizenötszörös világbajnok, huszonhét esztendős Katrin Dirheimert legyőzve lett a K-1 világbajnoka.

„Nagyon büszke vagyok erre a világbajnoki címre, hiszen Magyarország első profi világbajnoka lettem ebben a kategóriában. Az érettségi után azonban bele kell húznom, mert egy éven belül meg kell védenem a címemet” – tette hozzá Éltető Daniella, aki amatőrként kick bokszban, thai bokszban, K-1-ben és kempo karatéban lett világbajnok.

És hogy mi az álma a fiatal versenyzőnek?

Sok-sok profi Eb és vb-cím, amelyek közül természetesen kiemelkedne valamelyik thai központú szervezetnél megszerzett világbajnoki cím, bár ehhez még rengeteg rutint kell szereznie, sokat kell fejlődnie a fiatal lánynak. „Rengeteget kell még edzenem, szükség van rá, hogy a jellegzetes thai boksz technikákat még jobban elsajátítsam”. A szakemberek szerint nem sokáig kell erre várni, hiszen Daniella kivételes képességei, intelligenciája alapján még nagyobb sikerekre hivatott a küzdősportok világában...

 http://kuzdosportexpo.hu/

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...