Miskolc Rally 2014

Az Integrál-Véd Kft. elkötelezett a sportok szponzorációja mellett!

"Fantasztikus hétvége volt a csapat számára, hiszen az új autóval sikerült mindent megnyerni, amit csak lehetett! Az abszolút 23.helyen végeztünk és a kategória 1. hely mellett, Mi voltunk a leggyorsabb kétkerék meghajtású autóval versenyző páros a 70 fős mezőnyben! Előttünk csak erős összkerékmeghajtású autók végeztek. Azt gondolom ez elsőre egy várakozáson felüli eredmény volt. A szlovén csapat hihetetlenül profi munkát végzett.

Ismét szeretnénk megköszönni támogatásodat! Hamarosan küldjük a verseny összefoglalót és a képeket, de addig is néhányat át küldenék."

-- Gábor

A verseny előtt

Német László Citroen C2 R2 MAX-szal tér vissza!

A Német László, Szegő János párost senkinek nem kell bemutatni. Először 2107-essel, később VFTS-sel koptatták az Rallye1 pályáit. Több év Ladázás és egy kisebb kihagyás után, új autóval térnek vissza a gyorsasági szakaszokra, a hazai közönség előtt Miskolcon.
A hátul hajtós orosz vasat lecserélik a fiúk és egy C2 R2 Max-szal próbálnak labdába rúgni a szezonnyitón.
Több ismeretlenes egyenletként tekintenek a futamra, hiszen új lesz az autó, sötétben is régen versenyeztek és a Lillafüred- Mályinka szakaszon sem jártak még versenytempóban. Ezek összessége teljes körű mentális és fizikai felkészültséget igényelnek a páros mindkét tagjától. Szükség is lesz a koncentrációra, mivel kategóriájukban 9-10 ellenféllel kell felvenni a kesztyűt. Hátrányuk velük szemben, hogy eddig Lackó nem vezetett első kerekes autót, de a pilóta már többször bizonyította rátermettségét és bíznak, hogy most sem lesz ezzel probléma. A Citroen egy jó autó, és mint tudjuk a jót könnyű megszokni. A páros és a kocsi első éles találkozása a versenyt megelőző hivatalos teszten lesz. A technikát egy szlovén csapat biztosítja számukra, ahonnan egy tapasztalt versenyző személyében segítséget is kapnak a beállításokhoz.

A felkészülés folyamán a pályák közül a mályinkaira fognak nagyobb hangsúlyt helyezni. Vízválasztó lesz ez a szakasz a változatossága és a hossza miatt is. Úgy gondolják az eső nagyban megkeverheti a lapokat. A többi pályán már jártak és Bükkszentkereszt kifejezetten feküdni fog a kis méregzsáknak!

Köszönet a támogatóknak!
Palviscsák Trans Kft., Midland Hungary Kft., Truckland Kft., Max Transport Kft., Integrál Véd Kft., Szenzortechnika Kft., Logicon Invest Kft., Hard-Trans Kft., Kontroll24 Rendszertechnika Kft., Wise Tree Naturals Kft.,

 

A verseny eredménye

Részletes eredmények a RallyLive.hu oldalon

 

Letölthető beszámoló [pdf]

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...