Martial Arts Expo Budapest

10296822 746403642070408 1086666522992618593 n

Harcművész és Küzdősport Expo Május 24 — itt: SYMA Sport- és Rendezvényközpont.

Újabb profi világbajnoki címekre tör a #MAX2014 egyik házigazdája, Éltető Daniella!

Sportpályafutását kézilabdával kezdte, aztán később úgy döntött, a harcos csapatjáték helyett inkább egy másik kemény egyéni sportágat választ magának. Édesapja, Éltető Péter javaslatára a karatét választotta Éltető Daniella, aki négy éve már, hogy a karate light contact világát felcserélte a ringre. Ma már profi világbajnok és a K-1 és a thai boksz szabályai szerint küzd, vív kemény csatákat a kötelek között.

Az érettségijére, majd a fogorvosi egyetemre készül Éltető Daniella, aki május 24-én sok kiváló harcos társaságában szintén ott lesz a MAX2014-en, a SYMA-csarnokban megrendezésre kerülő első magyarországi SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expón. Izgalmas, mozgalmas évek állnak a fiatal sportolónő mögött, akire hol csodálattal, hol csodabogárként tekintenek a környezetében, hiszen civilben egyáltalán nem látszik rajta, hogy kemény csatákban edződött, kiváló harcos, sokkal inkább csinos, törékenynek tűnő fiatal lány.

„Pedig nyolc éve vagyok a küzdősportok világában, és immáron négy éve a ringben, ahol a K-1 és a thai boksz szabályrendszere szerint küzdök” – mondta Éltető Daniella, aki korábbi hat amatőr világbajnoki címe után tavaly ősszel első profi világbajnoki övét is megszerezte, a német központú WFMC szervezetének címmérkőzésén a tizenötszörös világbajnok, huszonhét esztendős Katrin Dirheimert legyőzve lett a K-1 világbajnoka.

„Nagyon büszke vagyok erre a világbajnoki címre, hiszen Magyarország első profi világbajnoka lettem ebben a kategóriában. Az érettségi után azonban bele kell húznom, mert egy éven belül meg kell védenem a címemet” – tette hozzá Éltető Daniella, aki amatőrként kick bokszban, thai bokszban, K-1-ben és kempo karatéban lett világbajnok.

És hogy mi az álma a fiatal versenyzőnek?

Sok-sok profi Eb és vb-cím, amelyek közül természetesen kiemelkedne valamelyik thai központú szervezetnél megszerzett világbajnoki cím, bár ehhez még rengeteg rutint kell szereznie, sokat kell fejlődnie a fiatal lánynak. „Rengeteget kell még edzenem, szükség van rá, hogy a jellegzetes thai boksz technikákat még jobban elsajátítsam”. A szakemberek szerint nem sokáig kell erre várni, hiszen Daniella kivételes képességei, intelligenciája alapján még nagyobb sikerekre hivatott a küzdősportok világában...

 http://kuzdosportexpo.hu/

Éltető Daniella

daniella 1Éltető Daniella vagyok Tokajban élek, a Tokaji Ferenc gimnázium biológia szakán tanulok végzős diákként.Az iskolai tanulmányaimat orvostudományi egyetemen szeretném folytatni.Remélem jól sikerülnek a vizsgáim és sikerül bejutnom mivel az eddigi eredményeim kitűnőek voltak.A felsőfokú angol nyelvvizsgámat tavaly előtt csináltam meg egy napon a Karate mestervizsgával. A sportolás 2006 ban még gyermekkoromban az Általános iskolában kézilabdával kezdődött, és olyan jól ment,hogy a csapatommal egy év múlva már diákolimpiai aranyérmet sikerült szereznünk. A Shindokai-Kan karate és Thai-Box edzések egyre gyakoribbá váltak,de ez akkor egyáltalán nem akadályozott abban, hogy a korcsoportos évzáró kézilabda tornán gólkirályi címet szerezzek.Talán ez volt az a pillanat ami meghatározta az életemet ,és motiválttá tett a későbbi versenysportban. Azóta a küzdősport teljesen átszőtte a mindennapjaimat, életformává vált, és ma már kizárólag az iskolai tanulmányaimra és az edzésekre összpontosítok.A rendszeres és nehéz feladatok elvégzésével edzetté válok, napról napra erősítem a testem és a lelkem egyaránt . Már ez a pár év kemény munka is kitartásra ,alázatra és tiszteletre nevelt. Nagyon fontos, hogy a rengeteg küzdelem alkalmával mára sikerült legyőznöm saját magamat( a félelmet és a fájdalmat).A hosszútávú célom,hogy a profi felnőtt mezőnyben is folyamatosan helyt álljak és a profi K-1 világbajnoki címemet megvédjem! 2014-ben sok lehetőségem nyílik a profi európai mezőnyben is ringbe lépni / Németország,Svájc,Hollandia,Csehország stb.,a svájci Roger Rubi profi menedzser RUBI MANAGEMENT jóvoltából. Szeretem amit csinálok,és tudom,hogy még rengeteget kell tanulnom és technikailag fejlődnöm. Addig a is következő meccseimre és az érettségire koncentrálok, hogy a rám bízott feladatokat tökéletesen hajthassam végre.

Soha ne add fel!!

 

Eredmények:

2009 WTKA Kickboxing European Cup Champion

2009 WCKA World Kung Fu Wushu Championship Silver medalist

2009 WTKA Kiickboxing World 2X Champion

2010 Hungarian Pro Junior K-1 Champion

2010 WAKO Kickboxing Slovak Open Silver medalist

2010 Kung Fu Wushu Hungarian Champion

2010 WAKO Kickbox Lghtcontact World Cup Champion

2010 IFMA Muay Thai Slovak Open Champion

2011 Kempo Karate World Cup Champion

2011 IFMA Muay Thai European Cup Silver medalist

2011 IFMA Muay Thai European Champion

2011 WAKO Kickboxing Low kick World Cup Champion

2011 WAKO Kickboxing K-1 European Champion

2011 IFMA Muay Thai World Champion

2012 Kempo Karate Fullcontact World Champion

2012 Kyokushinkai Karate Hungarian Student Olimpic Champion

2012 WFMC Kickboxing K-1 German Open Champion

2012 WAKO Kickboxing K-1 World Cup Champion

2012 Shindokai-Kan Karate I.Dan exam

2012 WAKO Kickboxing K-1 World Champion

2012 WFMC Kicboxinng K-1 European Champion

2013 WAKO Kickboxing K-1 World Cup Silver Medal

2013 IFMA Muay Thai European Champion

2013 WFC K-1 World Champion /adult/

2013 WFMC K-1 PRO World Champion

 

Személyes adatok:

Birth date:1995.08.18   

Height: 176 cm

Weight: -63,5 kg

Kickboxing / K-1 / & Muay Thai Records fights :42

wins: 40

K.O.:13

lost: 2 by points

 

Személyes érdeklődés:

Shindokai-Kan Karate

Muay Thai

Kickboxing / K-1/ style

Running

Swimming

Sportolói facebook oldal:  https://www.facebook.com/daniellaelteto

 

Megjelent média és sajtó cikkek:

TV2:  http://tv2.hu/musoraink/mokka/116311_elteto_daniella_17_evesen_otszoros_vilagbajnok.html

SPORT 1 - Dodzsem plusz:  http://www.youtube.com/watch?v=b7zHTQ7dAyk  |  http://www.monokli.com/hirek/elteto-daniella-profi-k-1-vilagbajnok

Magyar olimpiai bizottság:  http://www.mob.hu/elteto-daniella-lett-szeptember-honap-sportoloja-

DIGI Sport:  http://www.youtube.com/watch?v=KR5QhsW3erU

Heraklész díjasok 2012:  http://www.youtube.com/watch?v=nGRmxp-6N9U

Sport Géza:  http://sportgeza.hu/kuzdosport/2013/11/21/elteto_daniella_k1_vilagbajnok/

Miskolc Rally 2014

Az Integrál-Véd Kft. elkötelezett a sportok szponzorációja mellett!

"Fantasztikus hétvége volt a csapat számára, hiszen az új autóval sikerült mindent megnyerni, amit csak lehetett! Az abszolút 23.helyen végeztünk és a kategória 1. hely mellett, Mi voltunk a leggyorsabb kétkerék meghajtású autóval versenyző páros a 70 fős mezőnyben! Előttünk csak erős összkerékmeghajtású autók végeztek. Azt gondolom ez elsőre egy várakozáson felüli eredmény volt. A szlovén csapat hihetetlenül profi munkát végzett.

Ismét szeretnénk megköszönni támogatásodat! Hamarosan küldjük a verseny összefoglalót és a képeket, de addig is néhányat át küldenék."

-- Gábor

A verseny előtt

Német László Citroen C2 R2 MAX-szal tér vissza!

A Német László, Szegő János párost senkinek nem kell bemutatni. Először 2107-essel, később VFTS-sel koptatták az Rallye1 pályáit. Több év Ladázás és egy kisebb kihagyás után, új autóval térnek vissza a gyorsasági szakaszokra, a hazai közönség előtt Miskolcon.
A hátul hajtós orosz vasat lecserélik a fiúk és egy C2 R2 Max-szal próbálnak labdába rúgni a szezonnyitón.
Több ismeretlenes egyenletként tekintenek a futamra, hiszen új lesz az autó, sötétben is régen versenyeztek és a Lillafüred- Mályinka szakaszon sem jártak még versenytempóban. Ezek összessége teljes körű mentális és fizikai felkészültséget igényelnek a páros mindkét tagjától. Szükség is lesz a koncentrációra, mivel kategóriájukban 9-10 ellenféllel kell felvenni a kesztyűt. Hátrányuk velük szemben, hogy eddig Lackó nem vezetett első kerekes autót, de a pilóta már többször bizonyította rátermettségét és bíznak, hogy most sem lesz ezzel probléma. A Citroen egy jó autó, és mint tudjuk a jót könnyű megszokni. A páros és a kocsi első éles találkozása a versenyt megelőző hivatalos teszten lesz. A technikát egy szlovén csapat biztosítja számukra, ahonnan egy tapasztalt versenyző személyében segítséget is kapnak a beállításokhoz.

A felkészülés folyamán a pályák közül a mályinkaira fognak nagyobb hangsúlyt helyezni. Vízválasztó lesz ez a szakasz a változatossága és a hossza miatt is. Úgy gondolják az eső nagyban megkeverheti a lapokat. A többi pályán már jártak és Bükkszentkereszt kifejezetten feküdni fog a kis méregzsáknak!

Köszönet a támogatóknak!
Palviscsák Trans Kft., Midland Hungary Kft., Truckland Kft., Max Transport Kft., Integrál Véd Kft., Szenzortechnika Kft., Logicon Invest Kft., Hard-Trans Kft., Kontroll24 Rendszertechnika Kft., Wise Tree Naturals Kft.,

 

A verseny eredménye

Részletes eredmények a RallyLive.hu oldalon

 

Letölthető beszámoló [pdf]

View the embedded image gallery online at:
https://integralved.hu/sport#sigProIdf721194d34

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...