Védje meg otthonát!

Magánlakások biztonságának fokozása érdekében járőrszolgálatot üzemeltetünk. Ügyfeleink egyedi igényei alapján vagyonőreink személyes...

Telephely őrzés

A telephelyek biztonságának fokozása érdekében járőrszolgálatot üzemeltetünk. Ügyfeleink egyedi igényei alapján vagyonőreink...

Biztonsági megoldások A-Z

Szolgáltatásaink: Vagyonvédelmi járőrszolgálat Szállítmánykísérés Rendezvénybiztosítás Magánnyomozás

Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Az Integrál-Véd Kft. azzal a céllal jött létre, hogy magas színvonalon és elérhető áron biztosítson partnerei, ügyfelei számára vagyonvédelmi és biztonságtechnikai szolgáltatásokat. Cégünk fő profilja az őrzés-védelem és a gyengeáramú vagyonvédelmi rendszerek biztonságtechnikai tervezése, telepítése, távfelügyelete és karbantartása.

Vezető szakembereink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Vagyonőreink feddhetetlen előéletű, jól képzett munkavállalók, akiknek felvételét szigorú alkalmassági teszt előzi meg. Munkájukat a megfelelő szakmai irányítás és rendszeres kontroll alatt végzik, a 2005. évi CXXXIII. Vagyonvédelmi törvény előírásai alapján.

Versenyképességünket a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünk, valamint a következetes ügyfélközpontú gondolkodásunk biztosítja. Cégünk rendelkezik minden technikai feltétellel, amely a feladatok eredményes és magas színvonalú végrehajtásához szükségesek.

Felelősségbiztosításunk anyagi hátterét a Generali-Providencia Biztosító zRt-vel kötött szerződésünk biztosítja.

Kérem, tekintse meg szolgáltatásainkat, bízom benne, hogy hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük!

patrol

Vagyonvédelmi járőrszolgálat 0-24

tovább...